concertpagina

Passieconcert 2012

5, 6 en 7 april 2012

• Zaterdag 7 april 2012 om 20:00, St. Martinuskerk te Wijnbergen (D'chem)
  • Vrijdag 6 april 2012 om 21:00, H. Laurentius te Varsseveld
  • Donderdag 5 april 2012 om 21:30, Joriskerk te Bredevoort
  • Donderdag 5 april 2012 om 00:00, Passe partout voor 3 concerten

• Ria Moons, 08-04-2012

Na een voorspoedige terugreis wil ik je even bedanken voor een erg mooie avond. Prachtige muziek en erg mooi gezongen. Ik heb er van genoten. Wat een fantastisch koor! Zo\'n mooie koorklank, zo stralend én zuiver, heerlijk was het. Waren jullie zelf ook tevreden? Ook een goede organisatie, alles liep op rolletjes, ook ons aandeel was door jullie goed voorbereid en ingebed. Ik vond het heel fijn om te doen, wij alledrie trouwens, en hoop zeer dat er nog eens een gelegenheid komt om samen te werken, want dit smaakte echt naar meer! Ik wens jullie een heel mooi slotconcert toe van een prachtige reeks!

• Dick Heijerman, 10-04-2012

Door deze drie concerten kregen de dagen voor Pasen een bijzondere betekenis voor mij. Al tijdens het eerste concert in Bredevoort was er sprake van ingetogenheid en intimiteit, weergegeven in de woorden van de dichters en verklankt door het koor. Zelfs in deze kleine ruimte werd ik gegrepen door de prachtige koorklank. Dat zegt veel over de kwaliteit van dit koor. Doordat de koorleden doorelkaar stonden werd het ruimtelijk effect versterkt. Ook de concerten op vrijdag en zaterdag maakten indruk, mede door de dichters en de vorm waarin het gegoten was.