concertpagina

Rachmaninov | 12-10-2012

• Vrijdag 12 oktober 2012 om 20:00, Lochem, Gudulakerk

• Juul van der Veen, 17-10-2012

Ik heb genoten, geweldig!

• Geert Weijs en Jo Kloosters, 17-10-2012

De Vespers van Rachmaninov gehoord in de Sint Gudulakerk. Wat prachtig! We hebben zeer genoten, vooral die ontzettend diepe bassen maakten diepe indruk. Overigens zijn de iconen ook een aanrader!

• Gerdien Lievers, 17-10-2012

prachtig concert, een heel dynamisch zuiver koor met een fantastische alt solo, gecombineerd met moderne mooie ikonen aan de muur! - met Antoinette Lievers Hobelman.

• Cyril van Os, 13-10-2012

Mooi concert geweest, echt fantastisch.

• Dirck Heijerman, 15-10-2012

Het was deze avond duidelijk te horen dat het koor diepere lagen van deze muziek aan heeft weten te boren. Dit maakte dat ik ademloos heb zitten luisteren en met mij waarschijnlijk velen. Bij het Oost-Nederlands Kamerkoor weet je bij voorbaat al dat kwaliteit gewaarborgd is.Het koor bracht dit werk met grote overtuiging, waardoor ik me als luisteraar volledig aan de muziek kon overgeven. Jammer dat er een pauze was ingelast; overigens wel begrijpelijk omdat het veel van de uitvoerenden vraagt. Binnenkort zet het Groot Omroepkoor deze muziek op CD zetten; er zal zeker verschil te horen zijn omdat het professionals zijn, maar of de zeggingskracht zal worden overtroffen........... en zouden zij ook van die prachtige, heldere diepe bassen hebben? Mijn pet af voor deze enorme prestatie.

• Peter Vd Berg, 16-10-2012

via Facebook: Prachtige uitvoering van de Vespers van Rachmaninov op vrijdag 12 oktober in de Gudulakerk te Lochem. We hebben er vanaf de eerste tot en met de laatste noot van genoten.