concertpagina

• Zondag 24 maart 2013 om 16:00, Catharinakerk te Doetinchem
  • Gelderlander ed Achterhoek

• Wolfgang Sauseng, 27-03-2013

In Gedanken sind wir immer noch bei Euch in Holland - in dem schönen Haus, wo wir so herrlich aufgenommen waren - und bei Eurem Chor, der eine so große Leistung gebracht hat. Die Botschaft des Stückes ist ja wirklich ideal transportiert worden Wir möchten uns nochmals herzlich bedanken für diese wunderbare Aufführung. Das ist ein ganz wichtiger und sympathischer Chor! Danke für das Vertrauen und den Mut, ein neues, unbekanntes Stück zu singen ! Danke auch für die perfekte Organisation, ich sage immer: Das macht 50% einer guten Aufführung aus !

• Dirck Heijerman, 25-03-2013

Bij de bekende Passies van Bach kan ik genietend rusten in de herkenning, en associëren op het bekende. In het werk van Sauseng werd het bekende (het lijdensverhaal) in een context geplaatst die me bij de les hielden. Al die klankeffecten maakten het verhaal indrukwekkender dan ooit.

Veel bewondering voor het koor dat een boeiend programma heeft neergezet, waarbij ook de uitvoering van het motet 'Jesu, meine Freude'  rillingen deed opwekken.

• Paul van Kemenade, 25-03-2013

via Facebook: Gisteren naar een schitterend concert van het Oost Nederlands Kamerkoor gweest. Voor de pauze een opwarmer met Bach. Na de pauze een groot spektakel met de Johannes passion van de Oostenrijkse componist Sauseng. Echt indrukwekkend met de solist Andreas Post en een erg goed orkest erbij. Leuk was ook dat Sauseng er zelf bij was en het stuk ook heeft ingeleid. Al met al een prachtige middag in Doetinchem.

• Harry Bosman, 24-03-2013

via Twitter: Vanmiddag genoten van het Oost Ned. Kamerkoor.#passie#Sauseng.