concertpagina

Najaarsconcert oktober 2015

De najaarsconcerten van dit jaar beloven weer bijzonder te worden. Op vrijdag 2 oktober is het Oost Nederlands Kamerkoor voor het derde jaar op rij te gast in Lochem voor het concert in het kader van de opening van de ikonententoonstelling in de Gudulakerk. Op zondagmiddag 4 oktober organiseert het koor een concert in eigen beheer in de Lambertikerk in Zelhem. De werken die op het programma staan: - Messe pour double choeur a capella van de Zwitserse componist Frank Martin - verschillende delen uit de Twaalf stukken voor koor van de Russische componist Sergei Taneyev De prijs aan de kassa is € 15,= en in de voorverkoop € 12,50.

• Zondag 4 oktober 2015 om 15:00, Lambertikerk te Zelhem
  • Vrijdag 2 oktober 2015 om 20:00, St. Gudulakerk te Lochem

• Erna Reuzel-Gerritsen, 03-10-2015

Wat een prachtig najaarsconcert in de mooie akoestische Gudulakerk in Lochem. Ik heb van het begin tot het eind genoten.Ik wist niet dat we zo\'n mooi koor in de Achterhoek hadden. Ik ga jullie vast en zeker vaker bezoeken. Lof aan allen!