Concertagenda

Concertagenda voor data en aanvullende informatie

Herdenken met Pärt | 4 mei 2010

Na de dodenherdenking op 4 mei zingen wij een gedeelte uit de Kanon Pokajanen van Arvo Pärt.

• Dinsdag 4 mei 2010 om 20:45, Aalten, Oude Helenakerk

• Rudolf Brunsveld, 19-05-2010

Geacht bestuur en koorleden, Al meerdere jaren ga ik op 4 mei na de herdenking die avond richting Winterwijk alwaar in de RK.kerk door een projectkoor een toepasselijkwerk voor die avond ten gehore wordt gebracht. In de juiste sfeer van zo\'n avond. J.l.4mei trof ik dat ook aan in de oude Helena kerk te Aalten. Bij de smalle banken zit je al gauw op \'t randje maar dat kwam ook door de prachtige uitvoering v/h koorwerk door het koor. Goed te volgen middels het mooie programmaboekje.Lof aan diegene die ook in Aalten dit initiatief heeft aangedragen en aan de gemeente die dat heeft opgepikt. Het was stijlvol en toepasselijk kortom: wellicht vaker.

• Trudy de Jongh, 06-05-2010

Ik wil jullie nog even complimenteren met het prachtige concert van j.l. dinsdag in Aalten. Ik heb genoten van jullie zang en van het geweldig mooie werk van Pärt. Chapeau!