Kaarten bestellen

Kaarten voor één van de concerten kunt u bestellen/reseveren op
deze website

Kaarten reserveren of bestellen

U kunt via deze website kaarten reserveren of bestellen voor concerten waarbij de vermelding "BESTEL KAARTEN!" is aangegeven. Kijk daarvoor onder Concert>Concertagenda.

Om kaarten te kunnen reserveren of bestellen moet u eerst via deze website een account aanmaken. Hierbij geeft u uw adresgegevens, emailadres en een wachtwoord in. Bewaar het wachtwoord zorgvuldig; hiermee kunt u in de toekomst ook kaarten reserveren en bestellen.

Wilt u (voor het eerst, éénmalig) een account aanmaken klik dan op 'Log in' en maak een nieuw account aan. Vervolgens gaat u via 'Concert' naar het concert van uw keuze en kiest u voor reserveren of bestellen. (Hebt u zich al eens eerder aangemeld ga dan meteen naar reserveren of bestellen. Klik op het concert van uw keuze, log in en geef uw wensen aan.)

U kunt nádat u kaarten gereserveerd of besteld heeft uw gegevens inzien als u inlogt via 'Login". U krijgt dan uw accountgegevens te zien en de door u gereserveerde of bestelde kaarten.

Tenslotte: als u problemen ondervindt met kaarten reserveren of bestellen laat het dan weten aan onze webmaster, hij zal u graag van dienst zijn, klik hier (opent email).

Reserveren

Reserveren betekent dat voor u kaarten opzij worden gelegd die u kort voor aanvang van het desbetreffende concert kunt afhalen aan de kassa en daar ook betaalt. Het Oost Nederlands Kamerkoor rekent daarvoor geen reserveringskosten. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw reservering.

Bestellen

Bestellen betekent dat u via de website kaarten bestelt en vervolgens het verschuldigde bedrag overmaakt naar de bankrekening van het koor. Na bijschrijving op de bankrekening van het koor worden de bestelde kaarten u toegezonden. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw bestelling.