Op deze pagina vindt u reacties van bezoekers aan onze concerten

Gerti van Hecke

Dit dank jullie wel mailtje is bedoeld voor allen die gisteren de uitvoering van de Messiah tot een onvergetelijke hebben gemaakt ! Voor mij was het best spannend om voor het eerst naar mijn oude cluppie te gaan kijken en luisteren. Om eerlijk te zijn zag ik er best tegen op. Maar wat was het fantastisch! Ik heb de Messiah zelf verschillende keren gezongen en ken hem bijna uit mijn hoofd. Maar de toon werd meteen gezet tijdens deel 1 Sinfony. Zo prachtig gespeeld en transparant, in een kleine bezetting. Dat beloofde meteen heel veel goeds. Het heeft geen zin om in details te treden. Het gaat om het geheel en dat was heel bijzonder. Het koor heeft prachtig gezongen, de solisten waren mooi en voormalig De Swaen was schitterend. Heel ontroerend allemaal. En daar heeft Rob toch maar mooi voor gezorgd. Hij zal trots op jullie zijn en jullie zullen heel trots op hem zijn. Mensen die ik gesproken heb waren ook helemaal ondersteboven van emotie over wat er gisteren allemaal gebeurde. Een dag om nooit te vergeten. Ik weet nu waarom ik al die jaren het er voor over heb gehad om de grote afstand tussen Deventer en Doetinchem af te leggen teneinde in onze mooie Achterhoek in het geweldige Oost Nederlands Kamerkoor te kunnen zingen onder leiding van Rob. Ik kijk al weer uit naar jullie volgende concert!

< Reacties