Op deze pagina vindt u reacties van bezoekers aan onze concerten

Jan Hulshof

Hallo allemaal, gisteren weer een repetitie gehad met voornamelijk reacties over het concert van afgelopen zondag bij mij om de hoek, en zeer lovende woorden van Rob. Het was voor mij de echte vuurdoop met dit gezelschap, en ik moet zeggen dat ik enorm genoten heb van het concert, ik had hetzelfde als Rob bij sommige gedeeltes bijna een brok in de keel. Ook de voorbereiding was een ervaring, jullie zijn een leuke, gezellige groep mensen die met elkaar iets heel moois kunnen maken, ik voel me dan ook zeer vereerd om bij deze club te mogen horen. En dan hebben we ook nog het geluk een redelijk goede dirigent (ahum) te hebben, die ons tot grote hoogte kan leiden. Jullie allemaal en Rob, bedankt voor het in mij gestelde vertrouwen en ik hoop er nog lang deel van uit te maken.

< Reacties