Op deze pagina vindt u reacties van bezoekers aan onze concerten

Paul van Wessel

Een ietwat late reactie mijnerzijds, maar beter laat dan nooit! Een schitterende uitvoering van de Messiah. `Chapeau` voor zowel het koor, solisten, orkest en niet te vergeten onder de bezielende leiding van de dirigent. Genieten van de eerste tot de laatste minuut. Een uitvoering die in de kerk te Zieuwent volledig tot zijn recht komt. Een meeslepend uitgevoerd recitatief `Comfort ye` en aria door de tenor. Na de eerste pauze vond ik de tenor iets terugvallen. Misschien de spanning en vermoeidheid. In de pauze is me ook duidelijk geworden waarom de dirigent achter om keek. Heb de trompetten niet gehoord, maar dat ligt aan mij. Een opmerking voor het bestuur. Uniformiteit van de kleding van het koor zou mijns inziens een extra dimensie aan de uitvoering kunnen geven. Een van de koorleden is gekleed in een trui. Vindt dat echt niet kunnen. Maar mogelijk was hij toen verkouden! Hoop de komende jaren nog regelmatig te kunnen genieten van koor en orkest. Zeker met de dirigent die alles in goede banen moet zien te leiden. Dat in mijn ogen en oren ook zeker heeft gedaan met de uitvoering van de Messiah. Paul van Wessel.

< Reacties