Op deze pagina vindt u reacties van bezoekers aan onze concerten

Dirck Heijerman

Het was deze avond duidelijk te horen dat het koor diepere lagen van deze muziek aan heeft weten te boren. Dit maakte dat ik ademloos heb zitten luisteren en met mij waarschijnlijk velen. Bij het Oost-Nederlands Kamerkoor weet je bij voorbaat al dat kwaliteit gewaarborgd is.Het koor bracht dit werk met grote overtuiging, waardoor ik me als luisteraar volledig aan de muziek kon overgeven. Jammer dat er een pauze was ingelast; overigens wel begrijpelijk omdat het veel van de uitvoerenden vraagt. Binnenkort zet het Groot Omroepkoor deze muziek op CD zetten; er zal zeker verschil te horen zijn omdat het professionals zijn, maar of de zeggingskracht zal worden overtroffen........... en zouden zij ook van die prachtige, heldere diepe bassen hebben? Mijn pet af voor deze enorme prestatie.

< Reacties