Op deze pagina vindt u reacties van bezoekers aan onze concerten

Charl

Nog heerlijk aan het nagenieten van het concert gisterenavond. De Ulftse Nachtegalen zongen weer de sterren van de hemel. Tijdens hun opkomst met Once in Royal David's city van achteren uit de kerk met kaarsjes, moest ik denken dat ik dat ook zo vaak gedaan had. Tegenwoordig 3 stemmig mét een mooie bovenstem wij toen zonder maar wel 3 stemmig. Salve Regina is zo'n stuk daar raak je van onder de in

druk net als het mooie Durmé. En de stukken die we samen zongen klonken ook prachtig.Mijn favoriet was toch echt Candlelight Carol. Stiekem had ik even willen luisteren. Naar mijn idee had ik het gevoel dat er een klik was tussen "onze" Rob en Ben Simmes. En leuk dat Ben ons ook dirigeerde. Zo mooi te zien bij het slot dat ze samen dirigeerden. Dat was een mooie afsluiting. De tegenstem in Stille Nacht van de UN kwam er geweldig uit. (Trouwens een tip aan alle koren zing Stille Nacht altijd in het Duits zing je dat in het Nederlands dan bu-j niet goed wies!) Fijn dat de kerk ook weer propvol zat! En na afloop iedereen enthousiast was. Het was zeer geslaagd punt!

< Reacties