Op deze pagina vindt u reacties van bezoekers aan onze concerten

Els Venneker

"Wij moedigen ons publiek aan om onbevangen te luisteren". blz.6 programmaboekje. In hoeverre kan je onbevangen luisteren als je regelmatig (koor)concerten beluistert? De mens wordt steeds kritischer. Maar ik kan u verzekeren, als je naar het Oost Nederlands Kamerkoor gaat, staan de uren garant voor: genieten; op het puntje van je stoel zitten en alles om je heen vergeten. Ik ben geen recencent,maar gewoon een toehoorder die weer eens een prachtige middag heeft gehad, met mooie muziek, verrassende elementen en verrassende instrumenten. Een koor dat er staat, waar ongetwijfeld wel eens iets fout gaat, maar wat de enthousiaste toehoorder niet bemerkt. De muziek hoeft ook niet altijd de jouwe te zijn, de professionaliteit is er wel en dat voel je en raakt je. Het enige minpuntje vond ik (en ik niet alleen) dat de solisten vrijwel onzichtbaar waren voor een groot deel van het publiek. En dat was jammer! Dank je wel O.N.K. en barokensemble De Swaen.

< Reacties