Het Oost-Nederlands Kamerkoor bestaat uit ruim 30 zangers en zangeressen en zingt repertoire vanaf de renaisssance tot de 21e eeuw. Het koor stelt hoge eisen aan zichzelf en werkt voortdurend aan het handhaven en versterken van een hoog kwaliteitsniveau.

19 april 2015 Voorjaarsconcert

Schrijft u maar vast in uw agenda: Het volgend concert van het Oost-Nederlands Kamerkoor op zondag 19 april 2015 in de Catharinakerk te Doetinchem, Aanvang: 16:00 uur

Op het programma staan o.a het "Te Deum" van J.D. Zelenka, enkele werken van G.F. Händel,en het Magnificat van J.S. Bach

verdere informatie volgt

23 december 2014 Zuid-Amerikaans

Ons kerstconcert had deze keer een bijzonder exotisch tintje. We zongen twee stukken van Ariel Ramirez: de (bekende) Misa Criolla en Navidad Nuestra, samen met een Zuid-Amerikaans ensemble, Alvaro Pinto & Grupo Los Criollos. Voor de pauze brachten we onbekende Zuid-Amerikaanse barokmuziek. Een zonnig kerstprogramma. Uiteindelijk swingde de hele Catharinakerk mee.

Voor het  informatie en het archief van onze concerten klik => hier <=

.