Het Oost-Nederland Kamerkoor is opgericht in 1965 en bestaat dit jaar dus 50 jaar. Wij vieren dit met een feestelijk programma op 19 april 2015.

19 april 2015 Voorjaarsconcert

Het voorjaarsconcert van het ONK heeft een feestelijk karakter. Op het programma staan Bach - Magnificat, Zelenka - Te Deum, en twee Coronation Anthems van Händel. We pakken uit met een orkest en solisten op zondag 19 april 2015 in de Catharinakerk te Doetinchem, Aanvang: 16:00 uur klik hier voor kaarten

Orkest: UCM Utrecht Company of Music

Solisten: Heleen Koele, Sopraan ~~ Petra Fröhlich, Sopraan ~~ Rosina Fabius, Alt ~~Henk Gunneman, Tenor ~~ Marc Panthus, Bas

23 december 2014 Zuid-Amerikaans

Ons kerstconcert had deze keer een bijzonder exotisch tintje. We zongen twee stukken van Ariel Ramirez: de (bekende) Misa Criolla en Navidad Nuestra, samen met een Zuid-Amerikaans ensemble, Alvaro Pinto & Grupo Los Criollos. Voor de pauze brachten we onbekende Zuid-Amerikaanse barokmuziek. Een zonnig kerstprogramma. Uiteindelijk swingde de hele Catharinakerk mee.

Voor het  informatie en het archief van onze concerten klik => hier <=

.