Sponsorpakket bedrijf&cultuur

Bedrijf en cultuur
Het culturele klimaat in de regio is voor ondernemingen een wezenlijk onderdeel van het vestigingsklimaat. Verbondenheid met de cultuurbeoefening in Graafschap en Liemers drukt voor een organisatie (instelling of bedrijf) uit, dat zij aantrekkelijk wil zijn voor werknemers en potentiŽle medewerkers. Uit een provinciaal onderzoek (GSO-monitor) blijkt dat in Doetinchem, meer dan in andere Gelderse steden, jongeren en creatieven, midden- en hogere inkomensgroepen wegtrekken. Als bedrijven investeren in cultuur kan dat een stimulerend effect hebben. De regio moet spannend blijven en uitdagend voor degenen die hier willen wonen en werken. De regio moet profiteren van de culturele tradities waarin de bewoners vanouds uitblinkers zijn en die tradities uitbouwen. Een van de beste tradities van Achterhoek en Liemers is het koorleven.

Sponsoring als investering
Als sponsor van een culturele instelling laat u zien dat het u menens is met de bevordering van het vestigingsklimaat voor bedrijven en medewerkers. En in het oosten van het land is toevallig een ensemble dat aan de top staat van de in het oosten rijk ontwikkelde koortraditie. Een koor waaraan andere koren zich komen spiegelen; een koor met een welhaast professionele muziekbeoefening; een koor dat zingt in de eredivisie van ons Nederlands muziekleven: het Oost-Nederlands Kamerkoor. Onder leiding van een van de bekendste koordirigenten van Nederland, Rob Vermeulen, treedt dit koor op in binnen- en buitenland, met een repertoire dat reikt van de renaissance tot heden. In de dikke stapel partituren die de zangers inmiddels thuis hebben liggen, laten Claudio Monteverdi, Johann Sebastian Bach en Arvo Pärt zich moeiteloos combineren. En wie heeft het ooit aangedurfd om hedendaagse componisten als Schnittke, Kox en Van Rossem ter hand te nemen? Het Oost-Nederlands Kamerkoor doet het. We nodigen u van harte uit om u te associëren met ons koor. Een sponsorovereenkomst is een verbintenis met tweezijdig voordeel. Voor u een investering in het vestigingsklimaat en -meer in het bijzonder- in de binding van uw medewerkers en klanten; voor het koor een steviger fundament onder het bestaan. Zonder sponsors kan het koor geen optredens verzorgen met gastsolisten en begeleidingsorkest.