Plannen van het ONK

Op dit moment liggen de activiteiten van het Oost Nederlands Kamerkoor even stil i.v.m. de Corona maatregelen. Helaas moesten we onze Passieconcerten in april daarom ook annuleren.
Natuurlijk zijn we achter de schermen druk bezig met voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Zo werken we via Zoom repetities al aan de Passio van Wolfgang Sauseng die we op 14 maart 2021 zullen uitvoeren in Amsterdam. Maar eerst hebben we nog andere concerten op de planning staan.

12 of 13 september 2020 hebben we een open repetitie in de Catharinakerk in Doetinchem.

Op 31 oktober 2020 organiseren we een meezingrepetitie en concert met het Requiem van Fauré in de Catharinakerk in Doetinchem.
Wil je een keer meezingen met het Oost Nederlands Kamerkoor dan is dit je kans. Na de zomer start de werving.
Houd de website en sociale media in de gaten.

Een dag later, op 1 november 2020 zal het koor, ditmaal zonder gastzangers, het Requiem van Fauré uitvoeren in Elst.

Tenslotte zijn op 19 en 20 december 2020 de Kerstconcerten.  Waarschijnlijk in Doetinchem en ’s-Heerenberg.

Graag tot ziens in het nieuwe seizoen bij één van onze concerten!-

Overzicht Plannen seizoen 2020/2021, verder info volgt nog

12 of 13 september 2020:  Open repetitie in de Catharinakerk in Doetinchem