Lid worden?

Het Oost Nederlands Kamerkoor staat altijd open voor nieuwe leden. Heb je belangstelling?
Kun jij van blad zingen, bezit je een geschoolde stem, heb je koorervaring en lijkt het je leuk om in een goed koor te zingen?

Neem dan contact op met onze secretaris via secretaris@oostnederlandskamerkoor.nl  en kom dan eens een repetitie mee repeteren.
Je kunt tijdens de repetitie het beste beoordelen of de muziek, het niveau, de sfeer en de mensen klikken met wat je zoekt. Je mag tijdens deze repetities direct tussen het koor zitten en meedoen als je dat wilt.

Heb je er een goed gevoel over dan kun je op afspraak met onze dirigent een auditie doen. Dit gebeurt meestal direct na de repetitie. Je hoeft je hier niet op voor te bereiden: de dirigent luistert in een ongedwongen sfeer hoe je stem klinkt, hoe je omgaat met aanwijzingen en of je handig bent met noten. Er zit ook iemand van het bestuur bij.
Als je auditie positief uitpakt en er is plaats binnen het koor dan word je eerst Aspirant-lid. In deze proefperiode kan de dirigent beoordelen hoe je stem zich voegt in de koorklank. Daarna zal beslist worden of je werkend lid mag worden. Als er geen vacature is word je eerst op een wachtlijst geplaatst. Dit bekijken we per geval.

  1. Kortom:
    Het Oost Nederlands Kamerkoor is een koor voor gevorderden. We hechten aan de kwaliteit van onze koorklank. Als nieuw lid heb je in het ideale geval een ontwikkelde stem, ben je handig met noten, en heb je koorervaring. Ook als je niet op al deze punten scoort mag je je uiteraard aanmelden. Maar als je weinig koorervaring hebt of nooit zangles gehad hebt, kan het verstandig zijn eerst eens bij een ander koor wat ervaring op te doen of zangles te nemen.
  • Het Oost-Nederlands Kamerkoor neemt bij voorkeur mensen aan die jonger zijn dan 50 jaar om het koor en de koorklank in  balans te houden.
    Als je ouder bent kun je je nog steeds aanmelden voor de auditie, maar dan zal de dirigent beoordelen of je iets extra’s te bieden hebt qua stemgeluid en muzikaliteit.
We repeteren elke donderdagavond in de Pokkershutte Loordijk 12 te IJzevoorde van 20:00 tot 20:15

Actuele vacatures

Op dit moment is er binnen het koor plaats voor een extra bas en alt 

Contributie

De contributie bedraagt per maand € 30,-
Bankrekening NL78RABO0158029305 t.n.v. Oost Nederlands Kamerkoor