Sponsoring

Het culturele klimaat in de regio is voor ondernemingen een wezenlijk onderdeel van het vestigingsklimaat. Verbondenheid  met de cultuurbeoefening in Doetinchem drukt voor een instelling of bedrijf uit, dat zij aantrekkelijk wil zijn voor haar werknemers en potentiële medewerkers. Uit een provinciaal onderzoek  (GSO – monitor) is gebleken dat in Doetinchem, meer dan in andere steden, jongeren en kunstzinnig ingestelde mensen, midden- en hogere inkomensgroepen wegtrekken. Als bedrijven investeren in cultuur zou dat wel eens een verbetering van het woon- en werkklimaat kunnen betekenen. De regio moet spannend blijven en uitdagend voor degenen die hier willen wonen en werken. Daarbij kan de stad Doetinchem zich profileren met cultuur op hoog landelijk niveau zoals Het Oost-Nederlands Kamerkoor.

Als sponsor van een culturele instelling laat u zien dat het u menens is met de bevordering van het  vestigingsklimaat voor bedrijven en medewerkers. We hebben hier in  Doetinchem een ensemble dat aan de top staat van het Nederlandse koorleven; een koor dat zingt in de eredivisie van ons Nederlandse muziekleven. Onder leiding van een van de bekendste koordirigenten van Nederland, Rob Vermeulen, treedt dit koor op in binnen- en buitenland met een rijk scala aan repertoire.

Door u te verbinden aan dit koor geeft u het Oost-Nederlands Kamerkoor de mogelijkheid om te blijven stralen als top-amateurkoor.

Wat het voor U kan betekenen leest u in onderstaande lijst:

Bij een donatie:
* Vanaf € 150,- krijgt u 2 gratis kaarten + vermelding van het logo op onze site.
* Vanaf € 250,- krijgt u 4 gratis kaarten + vermelding van het logo op onze site, in programmaboekje en in de  nieuwsbrief.
* Bij een donatie van  € 500,- of  meer krijgt u 6 gratis kaarten vermelding van het logo op onze site, in de nieuwsbrief en een halve pagina in het programmaboekje. 

Als u belangstelling heeft om dit koor te steunen, neemt u dan contact op met  vrienden@oostnederlandskamerkoor.nl (klik op de link om een nieuwe email aan te maken) of via het contactformulier. Het bestuur van de Stichting Vriendenkring van het Oost-Nederlands Kamerkoor gaat graag met u in gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden.

Actuele sponsoren

Bresser Bloemen Gendringen