Pers en reacties

Altijd prachtige concerten. Wat een warme koorklank. Genoten!

December 2017

Wat een prachtig najaarsconcert in de mooie akoestische Gudulakerk in Lochem. Ik heb van het begin tot het eind genoten.Ik wist niet dat we zo'n mooi koor in de Achterhoek hadden. Ik ga jullie vast en zeker vaker bezoeken. Lof aan allen!

Erna Reuzel-Gerritsen
Najaarsconcert oktober 2015

Welk koor kan een 'Misa Criolla' zo mooi laten beginnen met o.a. zulke heldere diepe bassen, dat je dan al weet: deze uitvoering valt nauwelijks te overtreffen. Veel dank aan jullie allemaal, ook wat betreft het programma voor de pauze!

Dirck Heijerman
Kerstconcert 2015

Net thuis van het concert met Concert voor Koor van Alfred Schnittke in Lochem. Groots, indrukwekkend, spannend en een fantastische koorklank!

Juni 2018

Vanmiddag genoten van een overweldigend concert van het Oost Nederlands Kamerkoor, The Utrecht Company of Music en solisten, wat een niveau geweldig! Het volgende concert staat al in onze agenda!

Gerard en Anke Slöetjes
Voorjaarsconcert april 2015

Ik heb enorm genoten van het prachtige concert in Varsseveld zaterdag jl. Wat een hoog niveau, het koor zong ruim 65 minuten loepzuiver in het Russisch (a capella). Mooie solopartij, zeer indrukwekkend concert!

G. Ooms
Rachmaninov concert 2015